‘Kimse pahalı transfer beklemesin’

Vakıfköy’deki geleneksel iftarda sert konuşan Başkan Ali Ay, “Temmuz sonuna kadar ödenecek rakam 40 milyon TL. Transfer isteyen arkadaşlar öncelikle bunu düşünsün, ona göre transfer istesin” dedi.

‘Kimse pahalı transfer beklemesin’

Bursaspor’un, Amatör Spor Kulüpleri ailesine verdiği geleneksel iftar yemeği önceki akşam Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Büyük bir katılımın olduğu iftarda konuşan Başkan Ali Ay, kulübün durumu hakkında bilgiler verdi. Başkan Ay, “Tekrar şunu söylüyorum; başıma silah dayasanız dahi pahalı transfer yapmayacağım. 1,5 ay içersinde 3 bin 600 kombine satılmış. Satılan loca sayısı 15 tane. Durmazlar ile de herhalde 4 yıllık bir anlaşma yapacağız. Olumsuzlukların yanında olumlu şeyler de oluyor. Temmuz sonuna kadar ödenecek rakam 40 milyon TL. Transfer isteyen arkadaşlar öncelikle bunu düşünsünler, ona göre transfer istesinler” dedi.

Vakıfköy’deki iftar yemeğine AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Abdülkadir Karlık ve Divan Onursal Başkanı Kadir Şankaya da katıldı. 

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Erketin, Bursaspor yedek yönetim kurulu üyesi Rıdvan Özkan ve altyapı sorumlusu Adnan Örnek, iftarda bir araya geldi. 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kombinelere ilginin azlığı nedeniyle taraftarlara sitemde bulundu.

Gecede bir konuşma yapan altyapıdan sorumlu yönetici Ali Turan, “Bursa’nın futboluna emek veren herkes burada. Bu büyük aileyi bir araya getirebilmek gerçekten kolay değil. Yönetim kurulumuzun en önemli hedeflerinden birisi kendi değerlerimize sahip çıkmak ve saygı göstermektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X