Kimseye aldırış etmediler! Ünlü çift öpüşürken yakalandı

Bir süre önce aşk yaşamaya başlayan ünlü şef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla Gençoğlu, önceki gün gittikleri havalimanında öpüşürken görüntülendi.

Kimseye aldırış etmediler! Ünlü çift öpüşürken yakalandı

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz kış aylarında arabada sarmaş dolaş görüntülendiği şef Hazer Amani ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini gözler önünde yaşayan çift, Sıla’nın geçtiğimiz gün Kıbrıs konserine giderken havalimanında öpüşürken yakalandı.

ETRAFINDAKİLERE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Milliyet’te yer alan habere göre: Konser için yavru vatan Kıbrıs’a giden Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu, havalimanında etrafındaki kişilere aldırış etmeden öpüştü. Kıbrıs’ta iki gün tatil yapan ikili, İstanbul’a döndü.

sila-gencoglu-ve-hazer-amani-havalimaninda-12608834_2465_m.jpg

“AŞK GÖRÜNTÜMÜZE YANSIMIŞTIR”

Yeni tarzlarıyla dikkat çeken çiftten Sıla, son konserinde Sisters ve Alexandra Rich imzalı kostümleri için 20 bin TL ödedi. Yeni tarzıyla bambaşka biri olan Hazer Amani, örgülü saçları, takıları ve göğsündeki dövmesi dikkat çekti. Hazer Amani “Stilinize Sıla yön veriyor mu?” sorusunu “Aşk görüntümüze yansımıştır” diye cevapladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X