‘Kimseye kızmaya hakkımız yok’

Batalla, ‘Stadyumda herkes kendini istediği gibi özgürce ifade edebilir. Ben tekrardan takım olmamız gerektiğini düşünüyorum’ dedi.

‘Kimseye kızmaya hakkımız yok’

Bursaspor’un yıldız ismi Pablo Martin Batalla, bu sezon kupada iyi işler yapamadıklarını söyledi. Batalla ‘Bizim için kötü bir mağlubiyet oldu. Takım olarak çok kötü oynadık. Kupada gösterdiğimiz performanstan memnun değiliz. Hem bireysel hem de takım olarak kendi performansımızı gözden geçirmeliyiz. Lig bizim için daha farklı bir hikayeyi barındırıyor. Ligde oynadığımız Trabzonspor maçı hariç kolay maç kaybetmedik. Başakşehir maçından sonra ilk mağlubiyetimizi aldık. Bu hafta Adanaspor maçı var. Takım olarak tekrardan biraraya gelip tekrar takım olarak bu maçı kazanmalıyız’ dedi. 

DEZAVANTAJLARI VAR

Tribünlenden gelen tepkileri de değerlendiren Arjantinli oyuncu ‘Bursaspor büyük bir camia ve seveni çok olan bir kulüp. Bunun için giden süreçte avantajları olduğu gibi kötü zamanlarda sıkıntıları da oluyor. Dolayısıyla mental olarak herkesin çok güçlü olması gereken bir yer burası. Stadyumda herkes kendini istediği gibi özgürce ifade edebilir. Ne iyi yönde ne de kötü yönde kimseye kızma gibi bir durumumuz olamaz. Ben tekrardan takım olmamız gerektiğini düşünüyorum. Adanaspor maçında güzel bir futbol ortaya koyarak 3 puan almalıyız’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X