Kimseyle kapışmam!

Osman Pazarlama ile önümüzdeki sezonda yeni filmleriyle beyaz perdeye gelmeye hazırlanan Cem Yılmaz, Uğur Yücel, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’le gişe rekabetine girecek olan Şahan Gökbakar, kimseyle kapışma kafasında olmadığını söyledi.

Kimseyle kapışmam!

YEDİ SENEDİR ZİRVEDEYİM

Şahan Gökbakar, yeni filmi Osman Pazarlam ile önümüzdeki sezon Cem Yılmaz’ın ‘Ali Baba ve Yedi Cüceler’ Uğur Yücel’in ‘Yaktın Beni’ ve Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in ‘Düğün Dernek 2’si ile gişede büyük bir rekabete girecek. Ancak henüz film çekimleri devam ederken sosyal medya hesabı üzerinden şimdiden temkinli bir açıklama yapan Gökbakar, ‘Kimseyle kapışacak bir kafada değilim. 2008 yılından bu yana rekorlarla ve sizlerin beğenisiyle zirvede geçen 7 sene oldu’ dedi. 

KARARI SEYİRCİ VERECEK

Özellikle de yıllardır Cem Yılmaz’la girdiği ezeli rekabeti bir kenara bırakarak herkese gişede başarılar dileyen Şahan Gökbakar, seyirciyi güldürebilmenin önemli olduğunu belirtti.

Gökbakar sözlerini, ‘Cem’in, Ahmet ve Murat’ın filmleri de bol gişe yapsın, rekorlar kırsın inşallah. Gönülden temenni ediyorum. Sinemada herkesin hakettiği seyirci tarafından bulacak. En önemlisi sevenlerimiz gönülden güldürebilmek. Gerisini onlar yapıyor zaten’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X