Kimseyle sorunum yok

‘İlk maçta Fernandao’nun bana yaptığı harekete şaşırdım çünkü Bursaspor’a geldiği gün kendisiyle ilk ben görüştüm ve takımı anlattım’ diyen Gençlerbirliği’nin tecrübeli ismi, salı günkü randevu öncesi de temkinli konuştu.

Kimseyle sorunum yok

Bursaspor formasını giydiği dönemde takımın sevilen isimlerinin başında gelen ancak ligdeki ikinci yarı maçında saha içinde Jose Fernandao ile girdiği diyalog sonrası tepki çeken Gençlerbirliği’den Hakan Aslantaş, yanlış anlaşıldığını söyledi. 

OLAY Spor’un sorularını yanıtlayan eski Timsah Hakan, salı günü Ankara’da izleyenlerin keyif alacağı bir 90 dakika olacağını ifade etti. Bursa’daki maçta Fernandao’nun attığı golden sonra kendisine anlamsız bir şekilde tepki göstermesine şaşırdığını ifade eden tecrübeli oyuncu, şöyle konuştu: 

SÖZLEŞMEMİ FESHEDİYORDUM

‘Beni tanıyanlar bilir. Ben sakin bir oyuncuyum. O günde kimseye sataşmadım. Olayı ben başlatmadım. Beraberlik golünün ardından bana gelip çizgide hareket yaptı. Attığı golden sonra da hareket yapması için hiç bir neden yoktu. Şaşırdım. Bende hırslı bir oyuncuyum ama gidip kimseye sataşmam. İşin ilginç olan tarafı Fernandao, Bursaspor’a transfer olduğu gün kendisiyle ilk görüşen bendim. O otele yerleşirken ben sözleşmemi fesh ediyordum. Tanıştık ve kısa bir görüşmemiz oldu. Ben ona takımı anlattım, oda bana gideceğim takımda başarılar diledi.’

LİGİN EN İYİ TAKIMI

‘Ancak son maçta bana neden gergin davrandı anlamadım. Ben Bursaspor’u çok seviyorum. Herhalde beraberlik golünden sonra zamana oynuyoruz diye anladı ve bu yüzden tepki verdi. Hiç bir suçum yokken taraftarın hedefi oldum. O maçta bana tepki verenler, ilk gün geldiğimde de bana tepki gösterenlerdi.’ Rövanş maçına çok iyi hazırlandıklarını da belirten Hakan Aslantaş, ‘İki takım da kupayı istiyor. Biz ligde yukarıları yakalayamayacağımıza göre Avrupa’ya gitmek için Bursaspor’u elememiz lazım. Şunu net söyleyebilirim, ilk maç gibi çok zevkli bir mücadele ortaya çıkacaktır. Ama yine de Bursaspor bu ligin en iyi takımı’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X