Kır Çiçekleri’nden “2017’ye merhaba”

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri (Kır Çiçekleri), Divan Otel’de düzenlenen yılbaşı partisinde “ 2017’ye merhaba” dediler.

Kır Çiçekleri’nden “2017’ye merhaba”

Geceye, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, eski Başkan Prof. Dr. Ulviye Özer, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Füsun Kuter, Canan Şener, Aral Alkan, Doğan Yılmaz, kurum yöneticileri, gönüllü öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Yurt Müdürü Sema Üçok, geceyi düzenleyen ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Aral Alkan’a, Kır Çiçekleri’ne katkılarını esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. Her yılın yeni bir umut olduğunu kaydeden Üçok, “Yeni yılda en büyük dileğim; kızlarımın eğitim ve sosyal yaşamlarında çok başarılı olmaları, yurttaşlarımızın da barış içinde yaşaması” dedi.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, 2016’da acıları, hüzünleri, sıkıntıları, bilinmezlikleri, korkuları ve umutsuzlukları birlikte yaşamamıza rağmen, umutlarımızı kaybetmeden hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğimizi ifade etti.

3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve 3 Mart Ortaokulu müzik öğretmeni Bahadır Sevik’in şefliğinde Türk müziğinin bir birinden güzel eserlerini seslendiren Kır Çiçekleri korosu, yılbaşı pastasını kestikten sonra müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X