Kır zincirleri Adnan Hoca!

Daum, İrfan Buz, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu ve Mutlu Topçu hep aynı kaderi yaşadı, kazanamadı. Camianın güvenini alan Adnan Örnek ve ekibinin bu tabloyu tersine çevirmesi bekleniyor.

Kır zincirleri Adnan Hoca!

Bursaspor’da Mutlu Topçu’nun görevden ayrılmasından sonra ateşten gömleği üzerine giyen Adnan Örnek ilk sınavını Çaykur Rizespor karşısında verecek. 

Camiada genç teknik adama karşı bir güven havası oluşurken, kalan 5 haftada yeşil beyazlı takımın nasıl bir performans göstereceği tam bir merak konusu oldu. Bursaspor’da yeni göreve başlayan teknik adamların ilk lig maçlarında kazanamaması ise dikkatlerden kaçmadı.

GÜNEŞ KAYBETMİŞTİ

2013-2014 sezonuna Bursaspor, Cristoph Daum’la başlamış ve yeşil beyazlılar ilk lig mücadelesinde Eskişehirspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Alman teknik adamın ardından göreve gelen ve ilk lig maçına 27.haftada çıkan antrenör İrfan Buz ise startı 3-0’lık Fenerbahçe yenilgisiyle vermişti. Bir sonraki sezon Timsah, sezona Şenol Güneş’le başlamıştı. Yeşil beyazlı takıma oynattığı futbolla büyük alkış alan deneyimli teknik adam da ilk maçında Galatasaray’a 2-1’le boyun eğmişti. 

HAMZAOĞLU KONYA’DA YENİLMİŞTİ

Bursaspor, Güneş’in ardından Ertuğrul Sağlam’a emanet edilmiş ve o da başlangıcı  Karadeniz’deki 1-0’lık Trabzonspor mağlubiyetiyle vermişti. Birkaç maçlığına dümene geçen Ersel Uzgur ilk sınavını 3-0’lık Galatasaray yenilgisiyle verirken, Hamza Hamzaoğlu’da göreve 1-0’lık Konyaspor mağlubiyetiyle başlamıştı. 

Galatasaray maçının ardından istifa eden Mutlu Topçu ise ilk lig maçında Fenerbahçe’yle Timsah Arena’da 1-1 berabere kalmıştı. Adnan Örnek’in son yıllarda yaşanan bu talihsizliğe son verip, camiaya umut aşılaması herkesin en büyük temennisi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X