Kiralıklar ne yapıyor?

Bandırmaspor’a gönderilen Okan Koçuk, Emirhan Aydoğan ve Furkan Soyalp yedek kulübesinden çıkamıyor.

Kiralıklar ne yapıyor?

Bursaspor’un sezon başında Bandırmaspor’a kiraladığı kaleci Okan Koçuk, Emirhan Aydoğan ve Furkan Soyalp ilk 4 haftada istikrarı yakalayamadı. İsmail Ertekin yönetimindeki ekibe tecrübe kazanmaları için gönderilen genç oyunculardan kaleci Okan Koçuk şuana kadar yeni takımında 1 dakika bile şans bulamadı. 

Genç file bekçisi 29 yaşındaki Ali Türkan’ın arkasında yedek kulübesinde bekliyor. Bursaspor camiasının kendisinden çok şeyler beklediği Emirhan Aydoğan ise sadece 1 kez ilk 11’de sahaya çıktı.

90 DAKİKASI YOK

Büyükşehir Gaziantepspor karşısında 90 dakika şans bulan genç orta saha oyuncusu Emirhan, Altınordu önünde ise 65.dakikada oyuna dahil oldu. Yine kendisinden çok şeyler beklenen Furkan Soyalp’in de tamamladığı bir 90 dakika bulunmuyor. Denizlispor maçında 11’de görev alan fakat 56.dakikada oyundan çıkan Furkan, Balıkesirspor karşılaşmasında ise 77.dakikada sahaya girmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X