Kirazlı’ya Mahalle Konağı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, özellikle kırsal bölgelerdeki hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı amaçladıklarını belirterek, yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

Kirazlı’ya Mahalle Konağı

Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kirazlı Mahallesi’ne de bir hizmet binası kazandırdı. Mahalleye yapılan bina ile hizmet kalitesi arttırıldı. Bölge halkı tarafından kullanılmaya başlanan Kirazlı Mahalle Konağı’nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi.

Artık hem ilçe belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi olarak rahatlıkla yatırım yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, halkın ihtiyaçlarının bir bir giderildiğini söyledi. Keles’in Kirazlı Mahallesi’nde de bir hizmet binasına ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Altepe, “Harabe durumda, kullanılamaz haldeki köy okulunun bulunduğu arsaya yeni hizmet binamızı yaptık. Müştemilatı, çevre duvarları ve düzenlemeleriyle Kirazlı’ya yakışan bir bina oldu. Kirazlı için hayırlı olsun” dedi.

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke de, halkın talepleri doğrultusunda tüm eksikliklerin giderilmesi için çalıştıklarını belirterek, Kirazlı Mahalle Konağı’nın da önemli bir eksikliği giderdiğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X