Kırgınım!

Final’e katılan Sercan Yıldırım, kendisine şans tanımayan Sağlam’ı eleştirdi. Bursaspor’da uzun yıllar forma giymek istediğini belirten yıldız futbolcu, “O dönem oynayan, oynamayan herkes mutsuzdu. Hamza Hoca ile keyif alıyoruz. Hedefimiz ligi ilk 5’te bi

Kırgınım!

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım dün akşam OLAY Televizyonu’nun ekran klasiği FİNAL’in canlı yayın konuğu olurken, bugüne kadar bilinmeyenleri açıklayarak yeşil beyazlı takımın yaşadığı sorunlara ışık tuttu. Öncelikle yedek kaldığı Eskişehir maçını değerlendiren Sercan, “Herkes oynamak ister hocanın düşüncesine saygılıyız. Taktik anlamında değişiklik oldu diyebiliriz. Dzsudzsak’ın güzel pasında Batalla ile golü de bulduk. Önemli olan kazanmaktı. Aşağıdan kopmak güzel bir şey” dedi.

ÇOK ELEŞTİRİLDİ

Sezon başında yaşanan sorunlara da değinen Sercan şöyle konuştu: “Aslında kaliteli oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Şanssızlıklar da yaşandı. Ertuğrul Hoca çok eleştiri alıyordu. Oynayan oynamayan herkes mutsuzdu. İletişim sıkıntısı vardı. O köprüyü oluşturamadı. Örneğin beni kazanma adına bir şey yapmadılar. Taktiksel anlamda eksiklerimizin olduğunu belirtmiştik. Beşiktaş maçı öncesinde Ertuğrul Hoca ile konuştum. Formayı hak ettiğimi de söylemişti ama kadroya bile giremedim o hafta.”

HAK ETTİĞİNİ YAŞIYOR

“Kötü oynamalarına rağmen bazı oyuncularda ısrar etmesine karşın bana bir maç bile kredi vermedi. Eskişehir maçında kendisi ağladı, kadroda olmama rağmen çok üzülmüştüm. Şampiyon kadrodan kim yuhalanırsa üzülürüm açıkçası. Demek ki herkes hak ettiği gibi yaşıyor. Ben burdayım ve Bursaspor’a hizmet ediyorum. Ersel Hoca da beni anlayamadı. Hamza Hoca’nın yaklaşımı ise çok iyiydi. Takımı toparlama açısından iyi süreç yaşadık. Herkesi kazanmaya çalışıyor. Oynayan oynamayan herkes onu seviyor. Antalya kampı güzel oldu. Onun meyvelerini yiyoruz. Kampta takım arkadaşlarımıza Timsah yürüyüşünü de öğrettim.”

İMZAYA HAZIRIM

“Taraftar benim gidiş zamanımı farklı biliyor. Sebepsiz kadro dışı kalmıştım. Ertuğrul Hoca hep yeni oyuncular alma peşindeydi. Anderlecth maçından sonra Volkan, İbrahim Kaş ve beni kadro dışı bıraktı. 1 ay kadro dışı kalıp son gün transferim gerçekleşti. Para kazandırıp gittim. Gönül Avrupa’ya gitmek isterdi ama olmadı. Şimdi bonservisimle ilgili Galatasaray ile girişimler var. Tereddütsüz burdayım. Opsiyonu kullanıp her an imza atabiliriz. Şuan kafam rahat. Hayata bakış açım değişti.”

HEDEFİMİZ İLK 5

“Bizim gönlümüzden geçen ligi ilk 5’te tamamlamak ama şartlar ne getirir bilmiyoruz Sonuna kadar zorlayacağız. Batalla’nın gelişi de takımı olumlu yönde etkiledi. Tartışmasız o en iyisi. Dzsudzsak takımın en çok kazanan oyuncusu. Doğal olarak omuzlarındaki yük artıyor. Kendi ülkesinden de çok baskı altında. Avrupa Şampiyonası’na gidecek. Yetenekli oyuncu ama biraz korkaklık var. O bende de var. Eleştiri alması normal. Ondan daha çok şeyler bekleniyor. Bu hafta güzel asist yaptı. İnşallah devam eder. Benim de Milli Takım hedefim var. Keşke Trabzon maçında izleselerdi. Bursaspor’dan sonra belki Çin’e gideriz. Moda Çin oldu, işin esprisi tabiki. Ben şuanın keyfini çıkarıyorum. Çünkü hayalleriniz gerçekleşmeyince mutsuz oluyorsun. Bu yaşta bunu fark ettim. Bir şeylerden keyif almak lazım. Hamza Hoca her maçtan önce keyif alın diye söylüyor. Anı yaşayalım.”

EFSANE TARAFTAR

Timsah Arena’daki atmosferin müthiş olduğunu da belirten Sercan, “Trabzonspor maçındaki atmosferden çok etkilenmiştim. Belki ilk 10 dakika kötü başladık ve iki gol yedik ama sonrasında tezahüratlar inanılmaz bir şekilde itici güç oldu. Topu aldığımda doğal olarak 1 adım atacağıma 3 adım atıyormuş gibi geldi. Fenerbahçe maçında o sıkıntıyı çektiğimizi düşünüyorum. Taraftarımız olsaydı sonuç ta farklı olabilirdi. Çok bilinçli taraftarımız var. Oyunu da biliyorlar. Tezahürat anlamında dünyada en iyi. Eskişehir’de belki taraftarı izlemekten oyunu takip edemedim. Efsane taraftarımız var” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X