Kırıcı da İnegöl’de

Bu sezon Efeler Ligi’nin yanı sıra Balkan Kupası’nda da mücadele edecek 1982 doğumlu Mustafa Kırıcı, turuncu lacivertli ekiple sözleşme imzaladı.

Kırıcı da İnegöl’de

Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, Ayfon Belediye Yüntaş’tan Mustafa Kırıcı’yı transfer etti. 

Kulüp Başkan Vekili Furkan Baştürk, tesislerde gerçekleşen imza töreninde şunları söyledi: “Daha önce iddialı ekiplerde oynamış, Milli Takım formasıyla ter dökmüş Mustafa Kırıcı’yı kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tecrübesinden faydalanacağımız arkadaşımızın hem Avrupa hem de lig maçlarında İnegöl Belediyespor’a en iyi şekilde hizmet edeceğini düşünüyoruz.”

1 YILLIK İMZA

Mustafa Kırıcı ise “İnegöl Belelediyespor zaten her zaman yaptığı işlerle herkesin takdir ettiği bir kulüp. Bu sene de Avrupa oynanacak. İnşallah hayırlısıyla, anlımızın akıyla sezonu bitiririz. Güzel başarılar elde ederiz. Hepimiz için hayırlı olur inşallah” ifadelerini kullandı. 

1982 doğumlu tecrübeli oyuncu, daha sonra kendisini 1 yıllığına turuncu lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X