Kırıkhanspor İki Futbolcu İle Prensipte Anlaştı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kırıkhanspor, Zonguldak Kömürspor’dan Fatih Uyar ile Çine Mardanspor’dan da Gökhan Aydıngül ile ile prensipt…

Kırıkhanspor İki Futbolcu İle Prensipte Anlaştı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kırıkhanspor, Zonguldak Kömürspor’dan Fatih Uyar ile Çine Mardanspor’dan da Gökhan Aydıngül ile ile prensipte anlaştı. Kırıkhanspor Genel Kaptanı Veli Özdoğan, transfer çalışmaları kapsamında ilk etapta Zonguldak Kömürspor’dan Fatih Uyar ile Çine Mardanspor’dan da Gökhan Aydıngül ile prensipte anlaştıklarını bildirdi. Kırıkhanspor yönetiminin bu futbolcuları Antalya Lara Kervansaray Oteli Tesisleri’ndeki kampa davet ettikleri diğer futbolcularla da transfer görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada sarı-lacivertli takım, Teknik direktör Ali Eren nezaretinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdüren Kırıkhanspor’da tüm futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X