Kırkağaçlı Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

İş Bankası Kırkağaç Şubesi “Karneni Göster Kitabını Al” projesi kapsamında ilçede yaklaşık bin öğrenciye karne ödülü olarak kitap dağıttı. İş Bank…

Kırkağaçlı Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

İş Bankası Kırkağaç Şubesi “Karneni Göster Kitabını Al” projesi kapsamında ilçede yaklaşık bin öğrenciye karne ödülü olarak kitap dağıttı. İş Bankası tarafından başlatılan proje kapsamında Türkiye genelinde kitap dağıtıldığını kaydeden İş Bankası Kırkağaç Serdar Solak, başarılı öğrencilerin karne sevincine ortak olduklarını söyledi. Kırkağaçlı öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kampanyada, yaklaşık bin kitabın dağıtımını yaptıklarını ifade eden Solak, okuma alışkanlığının önemine dikkat çekti. Solak, “Okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasını sağlamak, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak ve bankamızla çocuklar arasında sıcak bir iletişim kurulmasına yardımcı olmak amacıyla, ’Karneni Göster, Kitabını Al’ başlıklı bir projemizi hayata geçirdik. Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımız kapsamında başlattığımız proje her yıl öğrencilerimize milyonlarca kitap dağıtılmıştır. Başta çocuklar olmak üzere tüm kamuoyu tarafından büyük ilgi gören kampanyamız ile bankamız, her yıl Avrupa çapında farklı sektör ve kategorilerde gerçekleştirilmiş iletişim projelerine verilen ve prestijli iletişim ödülleri arasında sayılan ’Avrupa Mükemmeliyet Ödülü’nü kazanmıştır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X