Kırkkızlar Mesleki Lisesi’nde Yıl Sonu Etkinliği

Tokat’ın Niksar ilçesinde Kırkkızlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıl sonu etkinliği düzenlendi. Kırkkızlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi K…

Kırkkızlar Mesleki Lisesi’nde Yıl Sonu Etkinliği

Tokat’ın Niksar ilçesinde Kırkkızlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıl sonu etkinliği düzenlendi. Kırkkızlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan yıl sonu etkinliğinde öğrenciler tarafından sunulan çocuk gelişimi bölümü kostüm defilesi büyük beğeni topladı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Kırkkızlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dursun Özyurt, okulun tarihçesi hakkında bilgiler vererek, “Liselerin sadece bilgi aktarılan yer olmadığı; kültürel sanatsal ve sportif faaliyetlerin öneminin bilincindeyiz. Bu bilinçle kurumumuzda tiyatro çalışmaları yapıyor, birçok dalda sportif çalışmalar yapıyor, kütüphanede öğrencilerimizin vakit geçirmeleri için tanıtım stantları kuruyor, satranç oynayan öğrencilerimizi destekliyoruz. Kısaca öğrencilerimize ihtiyaç duydukları her alanda imkanlar sunmayı amaçlıyoruz” dedi. Okul Müdürü Özyurt, okuldaki farklı meslek alanlarını da aktararak, “Okulumuzda çocuk gelişimi ve eğitim alanı, giyim ve üretim teknoloji alanı, bilişim teknolojileri alanı, hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanı, güzellik ve saç bakım hizmetleri alanı olmak üzere 5 farklı meslek alanı bulunmaktadır” diye konuşmasını noktaladı. Okul Müdürü Dursun Özyurt’un konuşmasının ardından okulun isminin yer aldığı “Kırkkızlar” Hikayesi öğrencilerin dilinde şiirsel bir dille gösteri eşliğinde anlatıldı. Daha sonra Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından sunulan kostüm defilesi davetliler tarafından büyük beğeni ve ilgiyle izlendi. Program minik öğrencilerin gösterileri, şiir dinletisi ve Han Duvarları dramatizesinin ardından yemek ikramıyla sona erdi. Programa Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, okul müdürleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra davetliler katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X