Kırkpınar olacak mı? Başkan açıkladı…

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, “Temmuz ayının ikinci haftasında Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacaktı ama bu pandemi sürecinde Kırkpınar’ın yapılması mümkün değil” diyerek 3 aylık ertelemenin olabileceğini kaydetti.

Kırkpınar olacak mı? Başkan açıkladı…

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, önümüzdeki hafta gerekli tedbirleri de alarak olimpik sıkletteki sporcuları kampa alacaklarını kaydetti.

Olimpiyat oyunlarının 2021’e ertelenmesinin kendileri için isabet olduğunu kaydeden Başkan Aydın, “Altın madalya beklediğimiz Taha Akgül, Rıza Kayaalp ve Yasemin Adar’ın sakatlıkları vardı. Onlar da tedavi süreçlerini tamamlayacak ve Tokyo’da ülkemizi başarı ile temsil edeceğiz” dedi.

Aydın ayrıca Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için de, “Temmuz ayının ikinci haftasında Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri yapılacaktı ama bu pandemi sürecinde Kırkpınar’ın yapılması mümkün değil” diyerek 3 aylık ertelemenin olabileceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X