‘Kırmadan dökmeden olumlu sonuçlanacak’

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, asıl değişim ve dönüşümün Recep Tayyip Erdoğan’ın referandumun ardından AK Parti genel başkanı olmasıyla başladığını belirterek, belediye başkanları ile ilgili sürecin kısa bir süre içinde, kırmadan, dökmeden, sorun çıkma

‘Kırmadan dökmeden olumlu sonuçlanacak’

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Olay Medya’yı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, parti içindeki değişim, dönüşüm ve belediye başkanları ile ilgili önemli mesajlar verdi. Genel başkanlıktan sistemsel değişim ve dönüşüm sürecinin devam ettiğine dikkat çeken Salman, bu değişim ve dönüşüm arzusunun toplumsal bir beklentiden kaynaklandığını söyledi.

Yenilenme ihtiyacı varsa bir davayı, bir siyasi hareketi boşu boşuna yormanın da anlamı olmadığının altını çizen Salman, “Toplumsal beklenti ve ihtiyaçları siz karşılamazsanız toplum bunun gereğini yapar. Yanlış algılar olabilir. Yorgunluklar, beklentiler olabilir. Bazen algılar da gerçeklerin önüne geçebilir. Kırmadan, dökmeden, insanları yıpratmadan bu değişim ve dönüşümü başarabilirseniz o değişim ve dönüşüm bir dinamizm getirir. Başaramazsanız dedikodu, belirsizlikler sürer ve hantallaşma başlar. İstifa eden belediye başkanlarımız önemli hizmetlerde bulundular. O sürecin devamında yenilenme ve değişim içinde o kişilerin farklı kademelerde farkı görevlerde yine camia içinde kalması ve dava şuuruyla içimizde olmalarının bizim için bir mahsuru yok. 

Bu sürecin  sorun çıkmadan, belirli bir süreç içerisinde kırılmadan, dökülmeden çözüleceğini düşünüyorum. Belirsizlik kimse için doğru bir yapı olmaz. Her biri tecrübeleriyle bu da içinde yaşadığı şehirlere kattıkları değerlerle önemli isimler. Büyük fotoğrafın içerisinde küçük parçaları kesersek anlamsız hale gelir. Fotoğrafı tam olarak ortaya koyduğumuzda anlamlı bir görüntü çıkar” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X