Kirmastiler 3. Lig istiyor

İsminin önüne 1923’ü ekleyen Mustafakemalpaşaspor’un efsane taraftar grubu Semt-i Müdafa yürüyüşü yaparak ilçe Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan Yeşil Bursa’nın alınmasını talep etti.

Kirmastiler 3. Lig istiyor

Tarihinde çok önemli başarılar bulunmasına rağmen son yıllarda futboldan uzaklaşan Mustafakemalpaşaspor efsanesi geri dönmek istiyor. İki yıl önce adının önüne 1923’ü koyup yola çıkan kırmızı lacivertli kulüp, bu sezon 2. Amatör Küme 10. Grup’ta şampiyon oldu ve 1. Amatör Küme’ye yükseldi. 1923 Mustafakemalpaşaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftar grubu Kirmasti Gençlik Semt-i Müdafa yürüyüşü yaparak takımı 3. Lig’de görmek istediklerini belirtti.

HERKESİN AYIBIDIR!

Semt-i Müdafa yürüyüşünün ardından yapılan açıklamada, ‘Cumhuriyetimiz ile yaşıt Mustafakemalpaşaspor’un artık geri dönmesini istiyoruz. Komşu ilçelerimiz ciddi anlamda sportif başarılar elde ederken, biz ise kendi aramızda oynadığımız amatör maçlarla yetinmek zorunda kalıyoruz. En büyük dünya Lideri MUSTAFA KEMAL’in adını taşıyan bu ilçenin takımına sahip çıkmamak herkesin ayıbıdır. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan Karacabey Belediyespor’un yaptığı gibi 3. Lig’de bulunan Yeşil Bursa’nın haklarını almasını talep ediyoruz’ denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X