Kırmızı et üreticilerinin ‘Milli Tarım Projesi’ sevinci

Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Karaca ile Başkan Vekili Ahmet Kırmızı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milli Tarım Buluşması’ toplantısına katıldı.

Kırmızı et üreticilerinin ‘Milli Tarım Projesi’ sevinci

AYHAN FİDAN

 

Büyük buluşma ilgili değerlendirmelerde bulunan Nuri Karaca, ”Mazot desteği ve havza uygulamasının 2017 yılbaşından itibaren uygulamaya geçeceği ifade edildi. Bu çiftçilerimize büyük bir katkı sunacaktır” dedi. 

Mazot harcamalarının yarısının devlet tarafından ödenecek olmasından ve havza uygulamasından da büyük memnuniyet duyduklarını belirten Karaca, ”Milli Tarım Projesi’nde hayvancılık, gübre, toplulaştırma ve sulama ile ilgili de önemli ve olumlu konular bulunmakta. 2017 yılında uygulamaya başlanacak olan bu reform niteliğindeki projeleri dikkatle takip edip, eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi konusunda tüm çiftçi ve hayvancılık örgütleri olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Bu memnuniyet yaratan projelerin ortaya çıkmasında emeği ve katkısı olan başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, danışmanı Ali Koyuncu ve mesai arkadaşlarına şükranlarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X