Kırsal kalkınmaya büyük destek

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede önemli yatırımların startını veren Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Uzunöz Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

Kırsal kalkınmaya büyük destek

Kent merkezinde olduğu gibi merkeze yeni bağlanan 10 ilçeyi de daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla her alanda farklı projeleri uygulamaya geçiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yeni mahalleleri de sosyal donatı alanları ile buluşturuyor. 

Keles’in Uzunöz Mahallesi’nde metruk haldeki hizmet binasının yenilenmesi yönündeki talepler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Keles Belediyesi işbirliğinde bölgeye yeni bir hizmet binası kazandırıyor. Eski binanın yıkılmasının ardından projeleri Keles Belediyesi tarafından hazırlanan binanın yapımını ise Büyükşehir Belediyesi üstlendi.

BEKLENTİLER KARŞILANIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ile birlikte Uzunöz Mahallesi’nde inşaatı devam eden hizmet binasında incelemelerde bulundu. 

Bütünşehir uygulamasının ardından tüm ilçelerdeki yerleşim birimlerinde faaliyet gösterdiklerini hatırlatan Başkan Altepe, “Görev ilçe belediyesinin, Büyükşehir’in veya başta bir kurumun diye bakmıyoruz. Halkımızın beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Uzunöz’de de hizmet binası talebi vardı. Eski hizmet binası yıkıldı. Arsa Keles Belediyesi’nin mülkiyetinde. Projeyi anlar çizdi biz de inşaatı yapıyoruz. İki katlı olarak yapılan bina muhtarlık ofisi, kahvehanesi ve çok amaçlı salonu ile halkımızın önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Yapılacak çevre düzenlemesi ile de mahalleye değer katacak. İnşaatı kısa zamanda bitirip, hizmet binası hizmete açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke de,  “Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla Keles’te kırsal kalkınma başlamıştır. Tüm kırsal yerleşim alanlarımız güzelleşmeye başladı. İnşallah Uzunöz hizmet binası da 3 ay içinde tamamlayıp hizmete açmak istiyoruz. Destekleri nedeniyle Sayın Altepe’ye teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X