Kırsal mahallelere şehir merkezi konforu

Kırsal mahallelerdeki çalışmalara plan dahilinde devam ettiklerini belirten Aktaş, kırsal mahalleleri şehir merkezi konforuna ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Kırsal mahallelere şehir merkezi konforu

SADULLAH ORGAN

İnegöl’e bağlı Şipali Mahallesi’nde yapılan meydan düzenleme çalışmasını inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahallelerdeki eksikliklere göre bazen yenileme, bazen de sıfırdan bir proje uygulaması yaparak, kırsal mahalleleri şehir merkezi konforuna ulaştırmaya çalıştıklarını kaydetti. Şehir merkezinde yaptıkları çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalara belirli bir bütçe ve plan dahilinde devam ettiklerini ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Şipali Mahallesi’nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

MALİYETİ 45 BİN TL

Şıpali Mahallesi’nde yapılan meydan düzenleme çalışmasının belediyeye maliyetinin yaklaşık olarak 45 bin TL olduğunu belirten Aktaş, “Mahallemizde yapılan bu meydan düzenlemesine ilave olarak meydan alanının dışında kalan yol kısımlarında asfalt kaplama, asfalt yama ve menfez çalışmaları, ayrıca daha öncesinde de çocuk oyun alanında ve cami bahçesinde düzenleme, arazi yollarının düzeltilmesi gibi çalışmalar da yapılmıştır. Bayramdan sonraki süreçte de Büyükşehir Belediyemizle birlikte asfalt çalışması yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X