Kırsal mahallelerin yolları düzenleniyor

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kırsal mahalle yollarının etaplar halinde yenilenerek, düzenleneceğini söyledi.

Kırsal mahallelerin yolları düzenleniyor

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’ya 7 kilometre uzaklıktaki Behram Mahallesi’nde sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceledi.

Mustafakemalpaşa’daki ulaşım güzergahlarının iyileştirilmesi için yoğun bir faaliyet içinde olduklarını belirten Kurtulan, Büyükşehir ile birlikte hareket ederek ulaşıma köklü çözümler getireceklerini kaydetti.

ÖNLEM ALIYORUZ

Mustafakemalpaşa’da 640 kilometrelik bir ulaşım ağı bulunduğunu belirten Kurtulan, “Özellikle kırsal mahalle yollarının düzenlenme ihtiyacı bulunuyor. Araziye ulaşımın sağlanması ve kot farkının düzenlenerek su baskınları için önlem alıyoruz. Behram Mahallesi’nde daha önceki mevcut yol yüksek olduğundan yağmurlu havalarda evleri su basıyordu. Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla yol kotu 70 cm düşürülerek  bu sorun giderildi. Ayrıca dar olan bu yol genişletilerek, araç ve yürüyüş akışı rahatlatıldı. Program dahilinde tüm ulaşım güzergahlarını yeni yatırımlarla destekleyerek rahatlatacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X