Kırsala desteğe devam

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kırsal kesimdeki üretimin artması, köylünün daha çok kazanması ve göçün durdurulması yönündeki faaliyetlere özel önem verdiklerini ifade etti.

Kırsala desteğe devam

Büyükşehir Belediyesi’nin temin ettiği taş toplama makinesi, Büyükorhan tarlalarında kullanılmak üzere ilçe belediyesi yetkililerine teslim edildi. Makinenin 30 santimetre derinliğindeki taşları toplayarak tarlaların daha verimli hale gelmesini sağlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, refah seviyesi artıp göç durana kadar kırsala desteğin süreceğini söyledi. 

ÇİFTÇİNİN YANINDAYIZ

Büyükorhan’da ilçe belediyesi için satın alınan taş toplama makinesini teslim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir Yasası kapsamında dağ bölgelerine verilen desteklere değindi. Kırsal kesimdeki üretimin artması, refah seviyesinin yükselmesi, köylünün daha çok kazanması ve göçün durdurulması yönündeki faaliyetlere özel önem verdiklerini ifade eden Altepe, “Buralardaki çiftçi kardeşlerimize destek verilmesi ve daha önce yapılamayanların hizmete alınabilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. İlçe belediyemizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her faaliyette çiftçimizin ve köylümüzün yanında olduğumuzu gösteriyoruz” dedi. 

Kırsala verilen desteklerden birinin de Büyükorhan için temin edilen taş toplama makinesi olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, makinenin arazilerin daha verimli hale gelmesini sağlayacağını kaydetti. Bu hizmetin daha önce olmadığını, ilk kez Büyükşehir tarafından bu dönemde gerçekleştiğini ifade eden Altepe, makinenin Büyükorhan ve çevresine hizmet vereceğini söyledi.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ise, hayvancılık tesislerinden kapalı pazar yerine, taş toplama makinesinden süt tesisine kadar birçok hizmetin bölgeye bu dönemde getirildiğini söyledi.  Hasan Taş, “Büyükşehir’in hizmetleri, sosyal projeleri ve her türlü desteği için minnettarız. Taş toplama makinesi de diğerleri gibi ziraatçı halkımızın çok faydalanacağı bir proje. İlk defa Büyükorhan’a bu dönemde geldi. Bu da Büyükşehir’in sayesinde oldu. Başkan Altepe ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X