Kırsalda teknoloji hamlesi

Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa’daki 108 muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı hediye etti. Altepe, kırsal kesimdeki muhtarların teknolojiyi etkin şekilde kullanacağını söyledi.

Kırsalda teknoloji hamlesi

Mustafakemalpaşa’da muhtarlıklardan gelen talepler doğrultusunda alınan 108 adet bilgisayar ve yazıcı, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bütünşehir uygulamasının ardından artık dev bütçeli yatırımların da kırsalla buluşmaya başladığını söyledi. Altepe, “10 yeni ilçemizde yaptığımız yol yatırımı 170 milyon TL’yi aştı. İlçe belediyesi burada, Büyükşehir Belediyesi burada, Kaymakamlık burada, milletvekillerimiz burada. İstediğiniz her şeyi programa alıp, hemen hayata geçiriyoruz. Artık hizmet sizin ayağınıza geliyor” diye konuştu.

DAHA HIZLI HİZMET

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dağıtılan 108 bilgisayar ve yazıcı ile hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde verileceğini söyledi. Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, demokrasinin en önemli ayağının muhtarlar olduğunu belirterek, 15 Temmuz’dan sonra milletin meydanlara, sokaklara çıkmasında gösterdikleri çabalardan dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti. 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da teknolojinin bütün güzelliklerinin muhtarlıklara kadar ulaştırılmasında gösterdiği destek nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X