‘Kırsaldaki çalışmalara büyük önem veriyoruz’

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çiftçilikle uğraşan kırsal mahallerdeki vatandaşların yaşam kalitesini, kent merkezi düzeyine yükseltecek çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi.

‘Kırsaldaki çalışmalara büyük önem veriyoruz’

Karacabey Belediyesi’nin Çavuşköy Mahallesi’ne kazandırdığı düğün salonu, köy kahvesi, misafirhane, din görevlisi lojmanı, sağlık ocağı açılışını gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında mezarlık duvarları ve cami onarımının da gerçekleştirildiği belirtildi.

Çiftçilikle uğraşan kırsal mahallerdeki vatandaşların yaşam kalitesini, kent merkezi düzeyine yükseltecek çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, tüm kırsal mahallelerde hayat geçirilen tesislerin vatandaşlarda memnuniyet yarattığını söyledi. Geniş bir bölgeye yayılan ve hızla büyüyen Karacabey’de, topyekûn bir kalkınmayı amaçladıklarını ifade eden  Özkan, 64 kırsal mahalleyi de kent merkezindeki yaşam kalitesi düzeyine yükseltmeyi hedefleyen çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “İlçemiz oldukça geniş bir coğrafyaya sahip ve tüm değerleri ile birlikte sürekli büyüyen bir ilçe olduğu bilinciyle hareket ederek, tüm çalışmalarımızda 64 kırsal mahallemizin de kent düzeyinde bir yaşam kalitesi ve konforuna ulaşması adına önemli projeler üretiyor ve bu projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Merkezde ve kırsalda ulaşım, altyapı, yol, su, muhtarlık binaları, köy hizmet binaları, düğün salonları, kanalizasyon ve ilaçlama gibi alanlarda ortaya çıkan ihtiyaç ve sorunların, kısa sürede çözüme kavuşturulması adına da tüm çalışmalarımız sürüyor. Çözüm odaklı faaliyetlerimiz doğrultusunda, Karacabey’in her anlamda modern bir kent haline dönüşmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X