Kış Kupası Piranha’nın

Sezonun son yarışı olan Bursa Kış Kupası Yat Yelkeni Yarışları IRC sınıfında Piranha, destek sınıfında ise Anytime’ın zaferiyle sonuçlandı.

Kış Kupası Piranha’nın

ÖMER BİLİK

Mudanya Yelken Kulübü tarafından, Türkiye Yelken Federasyonu takviminde yer alan ve Ceres Enerji sponsorluğunda yapılan “Bursa Kış Kupası Yat Yelkenli Yarışı”, Tirilye-Mudanya yarış rotasında yapıldı. 

IRC ve destek sınıflarında 10 tekne ve 60 mürettabatın katılımıyla rüzgarlı ve yarışa uygun bir günde yapılarak 2014 yılının son yarışı tamamlandı. 

IRC sınıfında, Gemlik Yelken Kulübü’nün Piranha isimli teknesi birinci olurken, destek sınıfında Burgaz Yelken Kulübü adına yarışan Anytime birinciliği kaptırmadı.

İYİ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Nefes kesen yarışlara sahne olan organizasyonda IRC sınıfından Piranha’nın ardından Mudanya Yelken Kulübü’ne bağlı Kaya Emre teknesi ikinci olmayı başardı. Burgaz Yelken Kulübü’nden Anytime isimli teknenin birinci olduğu destek sınıfında ise ikinciliği Barkın isimli tekne, üçüncülüğü de Saki isimli tekne aldı. 

2014 yılının en güzel yarışlarından birini gerçekleştirdiklerini ifade eden Mudanya Yelken Kulübü Başkanı Alper Tuna Tataroğlu, “Katılımın her geçen gün arttığı yelken sporunda Bursa’nın daha da popüler olması için tüm gayretlerini sarf ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X