Kısıtlamalar ne zaman bitecek? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor…

Vaka sayısında bazı illerde yaşanan düşüşle beraber hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının sona erebileceği gündeme geldi. İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgede, hafta sonu sokağa çıkma yasağının ikinci bir karara kadar uygulanacağı belirtilmişti. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlerle aralıksız uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonları cuma 21.00’den pazartesi 05.00’e kadar 81 ilde geçerli oluyor. Ayrıca, hafta içinde de saat 21.00’den sabah 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor..

Kısıtlamalar ne zaman bitecek? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor…

Vaka sayısında bazı illerde yaşanan düşüşle beraber hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının sona erebileceği gündeme geldi.

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgede, hafta sonu sokağa çıkma yasağının ikinci bir karara kadar uygulanacağı belirtilmişti.

Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan tedbirlerle aralıksız uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonları cuma 21.00’den pazartesi 05.00’e kadar 81 ilde geçerli oluyor.

Ayrıca, hafta içinde de saat 21.00’den sabah 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor..

Peki, sokağa çıkma kısıtlaması ne zaman sona erecek? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor…

Yayımlanan genelgeye göre, bu kısıtlamalar yeni bir karar alınıncaya dek devam edecek.

Kısıtlamaların sona ereceği tarihle ilgili İçişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı’ndan açıklama gelmedi. Kısıtlamaların vaka sayısına göre Bilim Kurulu tavsiyeleriyle nihai karara ulaşması bekleniyor.

Kesin karar Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından çıkabilir…

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı ancak bu hafta içinde yapılması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X