Kışlaya marş marş

Yusuf Erdoğan, geçen sezonu kiralık geçiren Umut Nayir ve yeşil beyazlı formayı uzun yıllar terleten Serdar Aziz ve Harun Tekin de askerlik görevi için yola çıktı. 

Kışlaya marş marş

Türkiye’de birçok futbolcu askerlik yolunu tuttu. Bursaspor’da forma giyen Yusuf Erdoğan, geçen sezonu kiralık geçiren Umut Nayir ve Yeşil Beyazlı formayı uzun yıllar terleten Serdar Aziz de askerlik görevi için yola çıktı.Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal, bedelli askerlik için 846 profesyonel futbolcunun başvurduğunu açıklamıştı.Milli takım kampında bulunan bazı futbolcular ise son maçların ardından birliklerine katılacak.

YUSUF İSKENDERUN’A

İşte bazı futbolcuların askerlik yapacağı yerler şu şekilde: Alper Potuk-Burdur, Mahmut Tekdemir-Maltepe, Yusuf Erdoğan-İskenderun, Serdar Aziz-Ankara Mamak, Mustafa Pektemek-Samsun, Ömer Ali Şahiner-Mamak, Necip Uysal-Küçükçekmece, İsmail Köybaşı-Ankara Mamak, Oğuzhan Özyakup-Ardahan, Mert Günok-Denizli, Umut Nayir-Sakarya, Gökhan Değirmenci-İskenderun, Barış Başdaş-İskenderun, Muğdat Çelik-Ankara Mamak, Efecan Karaca-Kırklareli, Gökhan Töre- Ankara

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X