‘Kısmet değilmiş’

Fatih Terim, Türk halkını mutlu edemedikleri için üzgün olduklarını açıkladı

‘Kısmet değilmiş’

Deneyimli teknik adam ‘Oyuncularımın canı sağ olsun. Buraya kadar gelmek, burada olmak da bir başarıydı. Pırıl pırıl bir jenerasyonumuz var. Bu takımın önü açık. Ben bu turu geçsek çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyordum’ dedi. 

Büyük umutlarla gittiğimiz Fransa’da EURO 2016’ya grup aşamasında veda eden A Milli Takımımızda üzüntü hakim. Turnuvanın ilk maçında Hırvatistan’a ardından İspanya’ya boyun eğen ve oynadığı futbolla da büyük eleştiriler alan ay yıldızlılar, Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 mağlup etmesine rağmen, diğer gruplardaki sonuçlar sonrası Fransa defterini kapatmış oldu. Futbol Direktörü Fatih Terim ise turnuvaya veda etmenin üzüntüsünü yaşıyor. 

PIRIL PIRIL JENERASYON

Deneyimli hoca, “Kısmet değilmiş. Bundan sonra artık önümüze bakacağız. Oyuncularımın canı sağ olsun. Buraya kadar gelmek, burada olmak da bir başarıydı. Pırıl pırıl bir jenerasyonumuz var. Bu takımın önü açık. Ben bu turu geçsek çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyordum. Daha önceki açıklamalarımda da bunun altını birkaç kez çizmiştim. Gönül isterdi ki; Türk halkını daha fazla mutlu edelim. Ama olmadı’ diye konuştu. 

ARDA’DAN DUYGUSAL MESAJ

A Milli Takımın kaptanı Arda Turan ise sosyal medya hesabından duygusal mesaj paylaştı. Tecrübeli futbolcu şu ifadeleri kullandı: ‘Bizler milletimiz  için buradaydık, bayrağımızı dalgalandırabilmek için. Az da olsa bunu yaptığımıza inanıyorum. Futbolla ilgili elimizden geleni yaptık, bazen futbol böyle olmuyor. Sizin bu futbolla ilgili kırgınlığınız, üzüntünüz kızgınlığınız varsa başımızın üstüne. Biliriz ki halkımız bizi çok sevdiğinden böyle yapar. Bize gelince hakkımız varsa helaldir’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X