‘Kısmetse olur’

Transferin gözde ismi Eren Albayrak, OLAY Spor’un sorularını yanıtladı.

‘Kısmetse olur’

Yıldız oyuncu, 2 dönemdir Bursaspor’a transferinin gündeme geldiğini belirterek, ‘Sezon sonunu beklemek istiyorum. Ne olacağı bilinmez’ dedi. 

Bursaspor altyapısından yetişen ve şu an Çaykur Rizespor’un başarısı için ter döken Eren Albayrak, Bursa’ya puan almaya geldiklerini söyledi. Bursaspor’a transferi gündemde olan yıldız oyuncu, OLAY Spor’un sorularını içtenlikle yanıtladı. Eren, ‘Transferimle ilgili sezon başında da söylenti oldu. Bakalım hayırlısı. Benim için öncelik Rize. Onlarla görüşmem lazım. Ne olacağı bilinmez. Kısmetse olur’ dedi. 

“Kazanmaya geldik”

Bu sezon asist krallığında ön sıralarda yer alan Eren Albayrak, ‘Bursaspor’da yetiştiğimiz için bizim için özel maç oluyor. Bu forma altında şampiyonluk yaşadık. Tabii ki profesyonellik var. Takım olarak 1 maç arka akaya kazanarak iyi bir çıkış yakaladık. Ben bu karşılaşmada çıkıp elimden geleni yapacağım. Bursa’ya kazanmak için geldik’ diye konuştu.  

“Kinci değilim”

Bursaspor’dan ayrıldıktan sonra iyi bir çıkış yakaladığını belirten Eren Albayrak, şunları söyledi: ‘Ben Ertuğrul Sağlam’a kırgın değilim. O dönem öyle yapması gerekiyormuş demek ki. Benim de kendi açımdan doğruları görmem lazımdı. Her iki taraf için de hayırlısı böyleymiş. Yapacak bir şey yok. Ben kimsenin başarısız olmasını istemem. Tabi ki kırgınlıklar oluyor ama herkes başarılı olsun. Kinci değilim.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X