‘Kitap yazmayı senaryoya tercih ederim’

Doburca’daki Ganita Cafe’de kızı Melisa’nın 1. yaş gününü kutlayan Bursalı başarılı senarist Aslı Zengin, Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu.

‘Kitap yazmayı senaryoya tercih ederim’

BÜLENT BEYSİR

GÜNDE DÖRT SAAT UYUYORUM

Özellikle ‘Romantik Komedi’ filmlerinin yanı sıra ‘Kiraz Mevsimi’ ve ‘Çilek Kokusu’ dizilerinin senaristi olan Aslı Zengin, senaryo yazmanın zorluklarından bahsetti. Oyuncu dostu Fatma Toptaş’ın da katıldığı kutlamada konuşan Zengin, ‘Senaryo yetiştirebilmek için 4 saat uyuyoyum. Ayrıca yazdıklarıma yönetmen veya oyuncular müdahale edebiliyor. Bu yüzden kitap yazmayı senaryoya tercih ediyorum’ dedi.

ENGİN’İN SAKALIYLA ALAKASI YOK

Yazdığı kitaplarda ‘tamamen kendisi’ olduğunu ifade eden Zengin, senaryosunu hazırladığı ‘Romantik Komedi 3’le ilgili bir detayı paylaştı. Zengin, filmin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın ‘Diriliş’deki rolü gereği uzattığı sakalları yüzünden ertelendiği haberlerini yalanlayarak, ‘Konu Engin Altan’la alakalı değil, filmde rol alan bir çok oyuncunun zamanları uymadı. O yüzden önümüzdeki yıl çekilecek’ diye konuştu.

FATMA TOPTAŞ YALNIZ BIRAKMADI

Aslı Zengin ve kızı Melisa’yı bu mutlu günde oyuncu Fatma Toptaş da yalnız bırakmadı.

‘İktidarın Mahremiyeti’ ve ‘Evliliğe Giden Yol’ adlı iki kitabı bulunan Aslı Zengin, yazdığı kitaplarda kendisi olabildiğini söyledi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X