Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı! İşte ilk açıklama

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’dan endişe verici bir haber geldi. Tatlıtuğ kendisini iyi hissetmediği için kontrol amaçlı hastaneye yattı. Kıvanç Tatlıtuğ’dan son dakika açıklaması geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı! İşte ilk açıklama

Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasının ardından İstanbul’un yoğun temposundan ve kalabalığından uzaklaşıp eşi Başak Dizer ile Kemerburgaz’daki evine çekilen Kıvanç Tatlıtuğ’un dün akşam kendisini iyi hissetmediği ve bir hastaneye giderek muayene olduğu söylendi.

Kontrol amaçlı hastaneye gittiği öğrenilen Kıvanç Tatlıtuğ’un hastaneye yatışı yapıldı. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un koronavirüse yakalandığından şüphe ettiği iddia edildi.

Tatlıtuğ hakkında çıkan bu haberlerin ardından sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu ve şunları yazdı:

‘Herkese merhaba, 15 gündür eşim ile evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede beni müşahede altına aldılar. Lütfen kaygılanmayın. Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım.. Sağlıkla kalın’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X