Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi: ‘Çok dua ettim, dualarım karşılıksız kalmadı’

2016 yılında dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden müjdeli haber geldi. Başak Dizer, bebek beklediklerini ve üç aylık hamile olduğunu söyledi. Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ ise, ‘2. Sayfa’ya bağlanarak yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi: ‘Çok dua ettim, dualarım karşılıksız kalmadı’

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, beş yıl önce Fransa’da nikah masasına oturmuştu. Sade bir törenle Paris’te hayatlarını birleştiren çift bebek heyecanı yaşıyor.

Başak Dizer, tv8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına gönderdiği mesajla ‘hamilelik’ iddialarını doğruladı. Başak Dizer Tatlıtuğ, “Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz” açıklamasını yaptı. Babaanne olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ ise bugün ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlandı. Tatlıtuğ’un heyecanı konuşmalarına da yansıdı.

Nurten Tatlıtuğ, “Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah’ın bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X