Kıvılcım Ural’a dava şoku! 6 ay yaklaşamayacak…

Seçkin Piriler, eski eşi Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Kıvılcım Ural’a dava şoku! 6 ay yaklaşamayacak…

Seçkin Piriler ile Kıvılcım Ural arasında yaşanan tartışma giderek büyüyor. Son olarak Seçkin Piriler kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Kıvılcım Ural hakkında 6 ay koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdı. Bu karar gereği Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler ve çocuklarına 6 ay yaklaşamayacak. Ayrıca hakaret yada küçük düşürücü sözde bulunamayacak.
 

Kıvılcım Ural, 19 Aralık’ta Instagram hesabından, şu paylaşımda bulunmuştu:
 

“Duyduklarıma inanamıyorum. Ebeveynlerin çocuklarına yaptıkları şiddet haberlerini aldıkça deliriyorum. Çocuklarını maddi manevi kullanmak için onları istismar etmelerine şu genç yaşımda ben katlanamıyorum. Sadece doğurmak ile ana olunmuyor…Hiçbir çocuk hiçbir ilişkinin garantisi değildir.. Hiçbir çocuk sizin hayatınızı kurtarmak için dünyaya gelmez.. Kendi başarısızlığınızın cezasını çocuklarınıza çektiremezsiniz.. Ben artık şiştim! Göstermelik sevgi karelerinin ardında yatan karanlık sırları işitmekten bıktım!! Bu mesajımı okurlar da utanırlar belki… Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve doğru yolu bulun. Doğru yolu gösterdiğinin bir önemi olması sizin için”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X