Kıyafete göre renk değiştiren çanta

Teknolojiyi yaratıcılıklarıyla harmanlayıp teknolojik ama günlük hayatta kullanışlı giysiler tasarlayan Ezra ve Tuba Çetin kardeşler, Yeşim Tekstil Kadın ve Çocuk Kulübü’nün Uludağ Soroptimist Kulübü ile birlikte hayata geçirdiği Kelebeğin Dünyası’na konu

Kıyafete göre renk değiştiren çanta

Söyleşide çalışanlara rol model olacak başarı hikayelerini anlatan ve moda yolculuğundaki bilgi ve tecrübelerini paylaşan Ezra ve Tuba Çetin, dünyada ses getirecek yeni bir ürünün müjdesini de Yeşim’den verdi. Çetin kardeşler 20 değişik renk, 20 değişik desen ile istenilen renk ve desene dönüşebilen bir çanta tasarımı yaptıklarını açıkladılar. Kardeşler, “2017 yılında Fransa’da İnovasyon haftasında sergileyeceğimiz tasarımlarımızdan biri de yeni tasarladığımız bu akıllı çantamız. Bu çanta diğerlerinden farklı olarak bir uygulama yardımıyla çalışıyor ve üzerinize giydiğiniz kıyafetin rengine ve desenine göre çantanın rengi ve deseni de değişiyor. Böylelikle bir çanta fiyatına 40 farklı çanta sahibi olmuş oluyorsunuz” bilgisini verdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X