Kıyafeti ağızları açık bıraktı fiyatı ise şaşırttı

Yeni sezonda O Ses Türkiye’deki ilk şampiyonluğunu tatmak isteyen Hadise, bu sefer de yarışmanın ilk bölümünde giydiği kıyafetle gündeme gelmeyi başardı.

Kıyafeti ağızları açık bıraktı fiyatı ise şaşırttı

O Ses Türkiye’nin yeni sezon ilk bölümünde giydiği göğüs dekolteli elbisesiyle adından söz ettiren Hadise’nin, o kıyafete ne kadar para verdiği ortaya çıktı. Hadise’nin sevenleri, o uçuk ücreti duyunca şaşkınlığını gizleyemedi.

o-ses-turkiyede-hadisenin-gogu-iyf9.png.png

Son günlerde Demet Akalın’la “Kocası yok ki” polemiği ile gündeme gelen Hadise, O Ses Türkiye’de giydiği kıyafete tam 81 bin TL vermiş. Şarkıcının tercih ettiği üstü straplez geniş deri kemerli ve gri etekli elbise, tepkilere neden oldu.

o-ses-turkiyede-hadisenin-gogu-aquz.png.png

Dekoltesi  eleştirildi: Kıyafetin hem dekoltesi hem de fiyatından dolayı, Hadise birçok eleştiri aldı. Sosyal medya hesabında kombinini paylaşan Hadise’ye bazı takipçileri, programı ailelerin de izlediğini, göğüs dekoltesine dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

o-ses-turkiyede-hadisenin-gogu-r3nl.png.png

Fiyatı duyan da tepki gösterdi: Kombininin fiyatını duyan sosyal medya kullanıcıları ise, kazanılan paraların bu tarz harcamalara gitmesini anlayamadığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X