Kız çocuklarına muhtar muhtırası!

Kocaeli Gebze’de Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, sosyal paylaşım sitesinden, kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmadan gezmemesini isteyerek, aksi davrananları döveceğini yazdı.

Kız çocuklarına muhtar muhtırası!

“Mahallemizin gençlerine duyurulur” başlıklı paylaşımında art niyet aranmamasını isteyen Remzi Kandaz, “Kız çocuklarının akşam ezanından sonra parklarda velisi olmaksızın dolaşmasını görmek istemiyorum. Gençlerin bir arada toplanıp, ahaliyi rahatsız edebilecek, gürültü verici ve uygun olmayan argo kelimeler kullanarak ses kalabalığı yapmaları tarafımca uygun görülmemektedir. Bu saydıklarıma karşı aksi davrananları eşek sudan gelene kadar döverim, bilmiş olun. Beni bilirsiniz. Sevmesini de iyi bilirim, dövmesini de. Benden söylemesi. Çocuklarımıza şimdiden sahip çıkalım ki ileride keşkeler demeyelim. Ben hayatım boyunca kendi çocuklarıma bile bir tokat vurmuş değilim” dedi.

Remzi Kandaz’ın tehdit içeren paylaşımları tepki görürken, vatandaşlar muhtarın üzerine düşmeyen görevlerle uğraştığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X