‘Kız kaçırma’ kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Çampınar Mahallesi’nde meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

‘Kız kaçırma’ kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, H.S. (49) ve oğlu D.S. (17), kızları M.S.’yi (18) kaçırdıkları iddia edilen ailenin Çampınar Mahallesindeki evlerine geldi. Tartışma ile başlayan kavgada A.A., evinin önünde açtığı ateş sonucu baba ve oğlunu yaraladı. 

Oğul D.S. olay yerinde hayatını kaybederken, baba H.S. ise olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan H.S.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. M.S.’yi kaçırdığı iddia edilen C.A.’nın olay yerinde bulunmadığı, babası A.A. ve olaya karıştığı iddia edilen diğer oğul Ş.A.’nın ise kayıplara karıştığı öğrenildi.

Mahallede jandarma ekipleri geniş güvenlik tedbirleri alırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. Bölgede Cumhuriyet Savcılığı incelemelerine başlarken, D.S.’nin cenazesinin İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edileceği öğrenildi.

Olay sonrası ailenin yakınları Turgutlu Devlet Hastanesi’ne akın ederken, sinir krizleri geçirdi. Hastanede polis ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X