Kız Lisesi mezunları yeni yönetimini seçti 

Bursa’nın köklü okullarından olan ve tarihi bir geçmişi bulunan Kız Lisesi’nin mezunları ve öğretmenleri tarafından 1995 yılında kurulan Bursa Kız Lisesi Mezunları Derneği’nin Olağan Kongresi’nde dernek başkanı Belgin Asa yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kız Lisesi mezunları yeni yönetimini seçti 

Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede okulun eski ve yeni mezunları da biraraya gelme fısatı buldu. Dernek Başkanı Belgin Asa, yaptığı konuşmada derneğin kuruluş ve amacını anlatırken, gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. 

YENİ DÖNEMDE DAHA ETKİN ÇALIŞMA…

Derneğin kurulduğu günden bu yana Kız Lisesi’nden mezun öğrencilerin üniversite yaşamlarına destek olduğuna dikkat çeken Asa, bunun yanısıra değişik faaliyetlerle, eski ve yeni tüm mezunların birbirleriyle tanışmalarını sağlayarak aralarındaki dayanışmayı da pekiştirdiklerini söyledi. 

Asa, derneğin yeni dönemde daha etkin olması için çalışacaklarını sözlerine ekledi. Kız Lisesi Mezunları Derneği’nin Belgin Asa başkanlığındaki yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Gürsel Ertürk, Yüksel Şenkesen, Nuray Şanlı, Sehavet Demir. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X