Kız öğrenci yurdu gelecek yıl hizmette

İnegöl`de inşaatı süren 500 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun önümüzdeki şubat ayında tamamlanacağı bildirildi.

Kız öğrenci yurdu gelecek yıl hizmette
SADULLAH ORGAN
 
İnşaat çalışmalarını Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan ve Kredi Yurtlar Kurumu Bursa Bölge Müdürü Mehmet Müderrisoğlu ile birlikte inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ulaştırma, sağlık, eğitim, turizm, tarım olmak üzere her alanda kamu hizmetlerini ilçeye kazandırmaya çalıştıklarını kaydetti.
 
Yurt inşaatının yüzde 70’lik kısmının tamamlandığını belirten Hüseyin Şahin, şubat ayında tamamlanması planlanan tesisin 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmet vereceğini bildirdi.
 
İŞADAMLARINA ÇAĞRI
 
İşadamlarına da çağrıda bulunan Şahin, “Sanayicilerimiz yetişmiş eleman konusunda sıkıntı çektiklerini her toplantıda ifade ediyorlar. Memba burası. Teknik Meslek Lisemiz ve Meslek Yüksekokulumuz. İş adamlarımızın, hayırseverliğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
 
Milletvekili Hüseyin Şahin, erkek öğrencilerin konaklama sorununun ise özel yurtları kiralama yöntemiyle çözüleceğini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X