Kızgın müşteriden esnafa dayak: 4 yaralı

Edirne’de iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Kavga anını güvenlik kameralarına yansıdı.

Kızgın müşteriden esnafa dayak: 4 yaralı

İddiaya göre, Çilingirler Caddesi’nde A.K’nın işlettiği telefon bayisine gelen V.A ve Ü.A, aldıkları telefonu çaldırdıklarını belirterek işletme sahibinden yardım istedi. İşletme sahibi A.K’da müşterilerine ilk önce karakola giderek tutanak tanzim ettirmeleri gerektiğini söyledi. Bunun üzerine işyeri sahibiyle tartışan iki kişi dükkandan ayrıldı.

 

Yaklaşık yarım saat sonra 5 kişi ile birlikte ellerindeki sopa ve bıçakla dükkana gelen V.A ve Ü.A, işletme sahibi A.K ile bir süre tartıştı. Çevredeki bazı esnaflarında katıldığı tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada işletme sahibi A.K, kardeşleri E.K. (46) ve S.K yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olay sonrası kavgaya karışan tarafları gözaltına aldı.

 

Öte yandan yaşanan sopalı ve bıçaklıyı kavgayı çevredeki güvenlik kameraları da kaydetti. Görüntülerde dükkana sopa ve bıçakla gelen grubun işyeri sahibini ve kardeşlerini darp ettikleri yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X