Kızılay iş merkezi törenle açıldı

Kızılay Karacabey Şubesi tarafından yapılan 4 katlı iş merkezinin açılışı törenle yapıldı.

Kızılay iş merkezi törenle açıldı

AYHAN FİDAN

 

Törene Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kızılay Bursa Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, Kan Merkezi Güney Marmara Bölge Müdürü Dr. Nihat Çakır, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı, “Rahmetli fırıncı Ayşe Erim’in 1975 yılında bağış yaptığı bu yerimize Kızılay İş Merkezimizi kendi öz kaynaklarımızla yaptık. Bu sürede bizlere verdiğiniz olağanüstü destek ve güven için üye ve bağışçılarımız başta olmak üzere tüm Kızılay severlere, Karacabey halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılayı Karacabey Şube Müdürü Ebru Toprak da, 1 buçuk milyon liraya malolan yeni iş merkezi ile ilgili bilgiler aktardı. Toprak, “Bizler bu binayı kendi öz kaynaklarımızla yaptık ve Karacabeyimize kazandırdık. Kurumumuza küçük büyük demeden bağış yapan tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X