Kızılay’dan kız öğrencilere yurt

Türk Kızılayı Bursa Şubesi tarafından yaptırılan özel yükseköğrenim kız öğrenci yurdu, öğrenci kabulüne başladı.

Kızılay’dan kız öğrencilere yurt

Muradiye Yahşibey Mahallesi’nde yaptırılan yurt binasını tanıtan Kızılay Bursa Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, bugünden itibaren öğrenci müracaatlarını sıraya koyacaklarını belirtti.  Yaptırılan yurt binasını hayırlı olması temennisinde bulanan İbrahim Dokunmazer, yurt binasının bulunduğu 1625 metrekarelik yerin tamamının SİT alanı olduğunu söyledi. Bu yerin 4-5 sene önce kendilerine tahsis edildiğini ifade eden Başkan İbrahim Dokunmazer, mevkiinin dokusunu bozmadan aynı şekilde yurt binasını yaptıklarını vurguladı.

Dokunmazer, şunları kaydetti: 

“Yurt 100 yatak kapasiteli, 40 tane oda mevcut. Tek kişilik, 2 ve 3 kişilik odalarımız var. Odalarımızın hepsinde banyo ve tuvalet, sıcak suyu ve internet sistemi ile kafeteryası, internet odası ve kütüphanesi ile tam teşekküllü bir yurt binası yaptırdık. Yurdun resmi açılışı 17 Eylül’de yapılacak” dedi.

Dokunmazer, yurt fiyatlarını ise, aylık olarak üç kişilik odaların sabah kahvaltısı dahil 375 lira, iki kişilik odaların 450 lira ve tek kişilik odaların ise 750 lira olarak belirlendiğini sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X