Kızılay’dan kurban bağışına davet

Türkiye Kızılay Derneği İnegöl Şube Başkanı Gündoğdu Arıyürek, 6 yıldır gerçekleştirdikleri Kurban Bağışı Kampanyası için bu yıl da İnegöl halkından destek beklediklerini bildirdi. Kampanyayı bu yıl da sürdürdüklerini belirten Arıyürek, bağışlanan kurbanl

Kızılay’dan kurban bağışına davet

SADULLAH ORGAN

 

Kurbanlıkların Ankara’da bir din adamı, bir noter, kasap ve Kızılay’dan görevli bir yetkili nezaretinde İslami şartlara uygun olarak kesildiğini belirten Arıyürek, etlerin hijyenik şekilde kemiklerden ayrılması ile kavurma ve kuşbaşı haline getirilip 1’er kilosunun olarak kurban bağışlayan kişilere teşekkür mahiyetinde dağıtıldığını söyledi.

Kurban bağış miktarlarıyla ilgili bilgi veren Arıyürek, “Bu sene yurtiçindeki kurbanların fiyatı 690 lira, yurtdışındaki kurbanların fiyatı ise 435 lira olarak tespit edildi. Her zaman yardımseverliğini gösteren İnegölümüz’den geçen sene 680 aileye kurban eti dağıttık. Geçen sene 27 tane arkadaş kurban bağışında bulundu. Bu sene inşallah daha güzel olacaktır” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X