Kızlar çatırtı kopartıyor

4 grupta 16 takımla 1 Aralık’ta başlayan organizasyon tüm hızıyla sürüyor. Genç Kızlar 1. Küme Futsal’da dün Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi, Orhangazi Erenler MTAL ve Celal Sönmez Spor Lisesi, rakiplerini tek farkla yenmeyi başardı.

Kızlar çatırtı kopartıyor

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Genç Kızlar 1. Küme Futsal’da grup maçları heyecanı tüm hızıyla sürüyor. 4 grupta 16 takımın şampiyonluk savaşı verdiği organizasyonda ilk hafta maçları 1 Aralık’ta oynanırken, dün ise 2. hafta maçlarına sahne oldu. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’ndaki ilk karşılaşmada Osmangazi Süleyman Çelebi Anadolu Lisesi, İMKB Gürsu Anadolu Lisesi’ni 3-2 mağlup etti.

FİNAL 20 ARALIK’TA

Günün ikinci maçında ise Orhangazi Erenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Osmangazi Ömer Halis Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Orhangazi ekibi 1-0 ile kazandı. Son maçta ise Osmangazi Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi karşılaştı. Spor Lisesi normal süresi 2-2 biten maçı penaltılar 5-4 kazanmasını bildi. Organizasyon 20 Aralık Salı günü oynanacak final maçının ardından tamamlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X