Kızları bırakıp kaçtı

Çapkınlıklarıyla ünlü rock’çı Teoman, iki kız arkadaşıyla sinema keyfi yaptı. Ancak çıkışta kameraları gören şarkıcı, arkadaşlarını bırakıp uzaklaştı.

Kızları bırakıp kaçtı

TEOMAN’I ARKADAŞI UYARDI

Gece hayatı ve çapkınlıklarıyla çok sık gündeme gelen Teoman, bu kez iki kız ve bir erkek arkadaşıyla gittiği sinema çıkışı objektiflere takıldı. Yanındaki arkadaşının, ‘Teoman dikkat, kameralar var’ uyarısı üzerine temkinli davranan rock’çı, kız arkadaşlarını bırakıp uzaklaştı. Bir süre sonra geri dönen şarkıcı, arkadaşlarını almadan bindiği taksiyle adeta kaçtı.

​DAYAK SORULARINA YANIT YOK

Geçtiğimiz hafta eğlenmeye gittiği bir barda çapkınlık yapmak istemesi üzerine mekânda bulunan müşteriler tarafından dövüldüğü iddia edilen Teoman, konuyla ilgili sorular karşısında ise sessiz kalmayı tercih etti. Ancak gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında dayanamayan Teoman, ‘Arkadaşlar konuşmayacağım dedim ya’ diyerek tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X