Kızlarıyla Bursa’da moral buldu

Kanser tedavisi gördüğü ABD’den kısa süre önce dönen Gülşah Alkoçlar, kızları Neslişah ve Aslışah’la bir nişan daveti için geldiği Bursa’da dostlarıyla eğlenip moral buldu.

Kızlarıyla Bursa’da moral buldu

MAHMUT DURGUT

Göğüs kanseri nedeniyle bir süre önce New York’ta ameliyat masasına yatan Gülşah Alkoçlar, önceki akşam kızları Aslışah ve Neslişah’la birlikte Zeynep Sözüçetin ve Doğa Yuvakuran’ın nişan töreni için Bursa’daydı. Eski sağlığına kavuştuğu gözlenen Gülşah Alkoçlar, gecenin ilerleyen saatlerinde çıktığı pistte gönlünce eğlendi. Alkoçlar, Bursa ziyaretinde bol bol moral depoladı. 

DOSTLARLA HASRET GİDERDİ

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin de katıldığı nişan töreninde Gülşah Alkoçlar’ı kızlarıyla birlikte konuklar arasında gören dostları sosyetik güzele büyük ilgi gösterdi. Bursalı işadamı Ender Alkoçlar’la evli olan Gülşah Hanım, gece boyunca yakın dostları Esra Şankaya, Ferah Gürsel, Rana Özhamarat, Tuğçe Gürsel ve İrem Fidanlar’la sohbet edip hasret giderdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X