Klapwijk’te işlem tamam

Önümüzdeki sezon Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde üst sıraları zorlayan bir ekip oluşturmak için kolları sıvayan İnegöl Belediyespor, 2 sezondur Beşiktaş’ta forma giyen Hollandalı smaçörü resmen kadrosuna kattı.

Klapwijk’te işlem tamam

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı ve 2 sezondur Beşiktaş’ta forma giyen Hollandalı smaçör Niels Klapwijk’le sözleşme imzaladı. İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde Niels Klapwijk’in çok ciddi işlere imza atacağına inandığını söyledi. Niels Klapwijk’i geçen sezon da takip ettiklerini ifade eden Aktaş, şöyle konuştu:

İLGİ ARTARAK SÜRÜYOR

“Beğendiğimiz ve kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Kendisi Hollanda vatandaşı ve 8 yıldır da Hollanda Milli Takımı’nda oynuyor. 31 yaşında ve 2 metre boyunda. Voleybola olan ilgi ve alaka her geçen gün artarak devam ediyor. Sporcuların oynamaktan zevk aldığı bir takımı hep birlikte göreceğiz inşallah.” Niels Klapwijk ise İnegöl Belediyespor’un turuncu formasının kendisine ülkesinin formasını hatırlattığını ve heyecanlandığını belirtti.

Niels Klapwijk, İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş’ın da yer aldığı törende  kendisini 1 yıllığına turuncu lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp tesislerindeki imza törenine Başkan Aktaş’ın yanısıra, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Orhan, Rıdvan Kocaağa, Yusuf Şehitoğlu ile Harun Ergün de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X