Klas ayaklar sonucu belirledi: 3-2

Bursaspor, 2-0 geriye düştüğü maçta Yeşil Bursa’yı kaliteli yabancılarıyla geçti.

Klas ayaklar sonucu belirledi: 3-2

Mustafa Acun ve Barış Sinan’ın (pen.) gollerine Bakambu, Josue ve Fernandao ile karşılık veren yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Şenol Güneş birçok oyuncuyu farklı bölgelerde denedi. 

Pazar günü sahasında Kayseri Erciyesspor’la karşılaşacak olan Bursaspor, dün Yeşil Bursa’yla yaptığı hazırlık maçını 3-2 kazandı. Sahaya 7 yabancıyla çıkan yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Şenol Güneş’in birçok oyuncuyu farklı bölgelerde denediği gözlendi. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunu nedeniyle Erciyes maçında hangi bölgede hangi isme şans vereceği konusunda dünkü maçı kendine kriter alan Şenol hoca’nın bazı isimlerin performansından memnun kalmadığı gözlendi. Pilot takım Yeşil Bursa, 1.dakikada Mustafa Acun’un attığı golle 1-0 öne geçti. 

JOSUE’DEN JENERİKLİK GOL

10.dakikada Mert Ilıman, penaltıyla skoru 2-0’a getiren isimdi. Bu golden sonra toparlanan yeşil beyazlılar, özellikle Belluschi’nin orta alandaki performansıyla pozisyonlardan bulmaya başladı. 20’de Josue’nin pasını iyi değerlendiren Bakambu’nun devrenin skorunu belli etti: 2-1. 48.dakikada Josue jeneriklik bir gole imzasını atarken, 60’da Ozan İpek’in pasını iyi değerlendiren Fernandao, maçın skorunu belirledi: 3-2. 

HOLMEN BİLE SAĞA GEÇTİ

Bu mücadele genç isimler Etuğrul Ersoy ve Süheyl Çetin dönüşümlü olarak stoper ve savunmanın sağında görev yaptı. Bir ara ikinci yarının başında Samuel Holmen’in de sağ bekte denenmesi dikkat çekti. Uzun süredir ortalıklarda görülmeyen Bakaye Traore ve ilk yarıda kaleyi koruyan Sebastien Frey vasat bir performans gösterdi. Sakatlıktan kurtulan Cedric Bakambu ise kanatta oldukça verimliydi. 

SAHA Özlüce Tesisleri

GOLLER: Dk.20 Bakambu, Dk.48 Josue, Dk.60 Fernandao (Bursaspor), Dk.1 Mustafa Acun, Dk.10 Barış Sinan Üstün (p) (Yeşil Bursa)

BURSASPOR: Sebastien Frey * (Dk.46 Muhammed ***), Süheyl Çetin **, Şamil Çinaz **, Ertuğrul Ersoy **, Ozan İpek **, Bakaye Traore *, Fernando Belluschi *** (Dk.59 Selcan Pekkanlı **), Filipe Josue **, Samuel Holmen **, Cedric Bakambu **(Dk.52 Taye Taiwo *), Jose Fernandao **

YEŞİL BURSA: Taylan Arman **, Kadir Turhan ***, Alican Özaltun **, Burak Aydın ***, Mustafa Uslu ** (Dk.23 Mesut **), Çağrı Gülcü **, Bilal Şeflek ***, Barış Sinan Üstün ** (Dk.46 Oğuzhan **), Mert Ilıman **, Mustafa Acun *** (Dk.63 Barış Demir **), Tugay Meşekoparan **

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X