Klasik 11 sahada!

Bursaspor’un başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Mutlu Topçu, sahaya beklenen bir 11 sürdü.

Klasik 11 sahada!

İsmail Konuk’un cezası nedeniyle forma giymediği mücadelede stoperlerde Ertuğrul ve Sivok’a şans tanıyan genç teknik adam, orta alanda Merter, Faty ve Batalla üçlüsüyle başladı. Stancu kanatta şans bulurken, diğer bölgelerde herhangi bir değişiklik olmadı. Erdem Özgenç ve Onur Atasayar ise kendisine 18 kişilik yer bulamadı. 

Serdar Kurtuluş yalnız bırakmadı

Bursaspor’da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan isimlerden biri olan Serdar Kurtuluş, zorlu maçta takım arkadaşlarına destek için tribündeki yerini aldı. Tedavi süreci devam eden tecrübeli futbolcu mücadeleyi büyük bir dikkatle takip etti. 

Mutlu Hoca kendinden geçti

Hamza Hamzaoğlu’ndan sonra Bursaspor’un başına geçen Teknik Direktör Mutlu Topçu, Fenerbahçe karşısında ilk sınavına çıktı. 90 dakika yerine oturmayan genç teknik adam, oyuncularına sürekli ikazlarda bulundu. Boynunda yeşil beyazlı atkıyla sahaya çıkan Mutlu Hoca, beraberlik golü sonrası adeta kendinden geçti. Topçu, mücadele bitiminde oyuncularını tek tek tebrik etti. 

Sirac Doğdu’ya jest

Dünkü Bursaspor-Fenerbahçe maçını izleyenler arasında sürpriz bir isim de vardı. Yeşil beyazlı takımın kupada Ümraniyespor’la oynadığı maçında takımı destekleyen tek isim olan Sirac Doğdu, Ali Ay yönetiminin davetlisi olarak Timsah Arena’daki yerini aldı. 

    

Kanatlar Kayseri’de yok!

Bursaspor, Fenerbahçe maçında büyük kayıplar verdi. Yeşil beyazlı takımda kırmızı kart gören Boban Jovic’le birlikte cezalı duruma düşen Aziz Eraltay, Cuma günü deplasmanda oynanacak Kayserispor randevusunda takımındaki yerini alamayacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X