Klasspor’dan 40 madalya!

52 sporcu ile katıldığı Cumhuriyet Kupası Kickboks Turnuvası’nda 40 madalya ile Mudanya’ya döndü.

Klasspor’dan 40 madalya!

ÖMER BİLİK

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıl dönümü adına Bursa Spor İl Müdürlüğü tarafından 28-29 Ekim tarihlerinde düzenlenen Bursa Bölge Cumhuriyet Kupası Kickboks Turnuvası’nda Mudanya Klas Spor Kulübü sporcuları minik, yıldız ve genç kategorilerinde 40 madalya kazandı.

Atıcılar Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara 500’ün üzerinde sporcunun katıldığı organizasyon kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Mudanya’yı temsilen Klas Spor Kulübü 52 sporcu ile katıldığı organizasyondan 40 madalya ile döndü. Klas Spor Kulübü aynı zamanda kulüpler şampiyonu oldu.

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONASI

Klas Spor Kulübü Antrenörü Necati Şimşek, ‘2017 yılında okullar arası Turkish Open, 2 Türkiye Şampiyonası, Çanakkale Bölge Zafer Kupası ve Cumhuriyet Kupası olmak üzere toplamda 162 madalyayı ve 2 kupayı Mudanya’mıza armağan ettik. İki sporcumuz Milli olması nedeniyle spor akademisinde, 4 sporcumuz da Spor Lisesi’nde eğitim ve öğretime başladı. 2018 yılında da, Bölge, Türkiye, Balkan ve Avrupa Şampiyonalarına sporcu göndermeyi hedefliyoruz. Mudanya’mıza hayırlı olsun’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X